ezt látni kell

2018.05.11. 20:00

A gyönyörű fitneszmodell külföldön is hódít (videó)

Majlinger Nóra, a fiatal tatabányai fitneszversenyző egy évvel robbant be a versenyek világába, mára pedig már többszörös bajnok. Legutóbb Szlovákiát és Csehországot hódította meg.

Szénási Szimonetta

Majlinger Nóra immár ötszörös abszolút bajnok

Még nincs egy éve, hogy Majlinger Nórát, az akkor mindössze 21 éves fitneszversenyzőt először láthattuk színpadra lépni. 2017. május 22-én az V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokságon Nóra bikini kategóriában ötödik, felnőttek között viszont első lett, ráadásul őt választották a nők közül az abszolút bajnoknak. Azóta a fiatal lány számos versenyen megmérette sportos, kidolgozott alakját, és eddig minden alkalommal sikerült lenyűgöznie a bírákat. Legutóbb Csehországban, Bruntálban, majd pár nappal utána egy pozsonyi versenyen indult.

Majlinger Nóra egy év alatt rengeteg versenyen bizonyított

– Mindkét verseny előtt izgultam, azt hiszem, ez mindig így lesz. Sosem lehetek biztos abban, hogy az adott verseny bíráinak az én formám lesz a legjobb. De jó is ez így, szükség van az egészséges izgalomra. Általában az első színpadra lépés után ez alábbhagy, a következő kategóriában már könnyebben mutatom be a koreográfiát – mesélt Nóra a versenyzésről.

Ugyanis Nóra általában két kategóriában, fitness bikini junior és fitness bikini -165 kategóriákban, azaz a 165 centiméter alatti hölgyek között indul. Így volt ez a cseh versenyen Bruntálban, és a szlovákiai INBA Elite Tour májusi versenyén is, ahol nemcsak az adott kategóriákat nyerte meg, de mindkét országban abszolút bajnokká is választották – immár ötödszörre.

A bajnoki cím mellett ráadásul Nóra Szlovákiában a profi kártyát is megkapta, így kevesebb mint egy év alatt sikerült a legjobbak közé kerülni.

Nóra az eddig elért eredményeivel a profi kártyát is kiérdemelte

– Még alig fogtam fel, hogy mindez tényleg megtörtént. tavaly mégcsak álmodtam arról, hogy egyszer színpadra állhatok, most pedig már itt tartok. Az edzőim, a párom és a családom is nagyon büszkék rám, én pedig rengeteget köszönhetek nekik, hiszen mindenben támogatnak – mondta el Nóra pár nappal a pozsonyi verseny után.

Nóra nemcsak új élményeket, de barátokat is szerez a versenyeken

A fiatal lánynak már csak egy vizsgája van hátra, hogy végzett személyi edző legyen, de már most sokan kérik a tanácsát a rokonok és a barátok közül. Emellett Nóra nagyon szeret várost nézni, egy-egy versenyen az elődöntő és a döntő között sosem mulasztja el, hogy kicsit bejárja az adott helyszínt. Erre hamarosan ismét alkalma lesz, május végén ugyanis Pécsre utazik a következő versenyére, majd a világbajnokságon is színpadra áll Brnóban, a legnagyobb versenye pedig az őszi fitnesz olimpia lesz Las Vegasban.

– Az olimpiára a barátom is elkísér, a verseny után pedig maradunk is pár napig, hogy kicsit pihenhessünk – mesélte Nóra, aki a fáradtságos sport ellenére nagyon lelkes versenyző. Állítja, minden percét élvezi a felkészülésnek, sőt profitál is belőle, hiszen már egyre rutinosabban mozog a konyhában, ami szerinte egy nőnek mindig csak előnyére válik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában