szuperkupa

2018.07.30. 17:54

Mahrez játszhat a Chelsea ellen

Nem súlyos Rijad Mahrez sérülése, így az angol bajnoki címvédő Manchester City algériai labdarúgójának nem kell kihagynia a Chelsea elleni Szuperkupa-mérkőzést vasárnap.

Bayern Munich's French midfielder Franck Ribery (L) fights for the ball with Manchester City's Riyad Mahrez during the International Champions Cup friendly match between FC Bayern Munich and Manchester City at Hard Rock Stadium in Miami, Florida, on July 28, 2018. / AFP PHOTO / RHONA WISE

Fotó: AFP

Mahrez szombaton, a Bayern München elleni felkészülési meccsen szenvedett bokasérülést az amerikai Chris Richards kemény belépőjét követően, s a 28. percben lecserélték.

A Manchester City hétfői tájékoztatása szerint a vizsgálatok nem állapítottak meg súlyos sérülést, így amennyiben Josep Guardiola vezetőedző bizalmat szavaz neki, Mahrez pályára léphet az FA Kupa-győztes londoni gárda ellen a Szuperkupában (Community Shield).

A manchesteri klub nyáron szerződtette a Leicester Citytől a 27 éves szélsőt, aki öt évre kötelezte el magát a címvédőhöz.

Borítókép: Mahrez a Bayern ellen

AFP PHOTO / Rhona Wise

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!