párbajtőr

2019.09.04. 14:00

A tatai vívólány Belgrádban is diadalmaskodott

Szeptember elsején gyakorlatilag a teljes magyar női párbajtőr-válogatott rajthoz állt a belgrádban rendezett szatellit versenyen. Kovács Iván vezetőedző úgy ítélte meg, hogy kiemelkedően fontos a nemzetközi versenyrutin fiatal nemzeti csapatunk számára.

P. J.

Szeptember elsején gyakorlatilag a teljes magyar női párbajtőr-válogatott rajthoz állt a belgrádban rendezett szatellit versenyen.

Forrás: hunfencing.hu

Ezen a viadalon az első nyolc helyezett Világkupa-pontot kapott a teljesítményének megfelelően. Kun Annának, az OMS-Tata üdvöskéjének a végső győzelméért annyi pont járt, pontosan négy, mint a Világkupán a legjobb 32 közé jutásért.

Az eseményen a magyar versenyzők domináltak, olyannyira, hogy a nyolcas döntő első öt helyén a mieink végeztek, az aranyéremért a tatai Kun Anna 15:6-ra győzte le Várnai Vivient. Plásztán Attila tanítványa 55 induló közül bizonyult végül a legjobbnak.

A belgrádi érmesek: Várnai Vivi, Kun Anna, Muhari Eszti és Fekete Laura (Fotó: hunfencing.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában