küzdelem

2019.03.10. 19:45

Kiharcolták a győzelmet a komáromi labdarúgók

A múlt héten igen nagy verésbe futott bele a Komárom a fővárosban, most viszont sikerült hazai pályán javítania Bozsik Péter fiainak.

Herczeg István

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. T.

A vezetést az első félidőben ugyan a szemerkélő esőben az Andráshida szerezte meg, ám a fordulás után jött a fordulat: előbb Tóth Patrik góljával egalizált az ezúttal zöld mezben játszó Komárom, majd Hajba találatával a győztes gólt is megszerezte a hazai csapat.

Mivel az Érd is győzni tudott, így a Komárom VSE maradt az NB III. Nyugati-csoportjának harmadik helyén, ám a listavezető Ajka, valamint a 4. helyezett III. Kerület is döntetlent játszott.

Bozsik Péter: A futballnak inkább a küzdő jellege dominált ezen a találkozón. Sok volt a technikai hiba, az ellenfelünk is kellemetlen harcmodorban játszott. Kiharcoltuk, kiküzdöttük a három pontot, gratulálok a csapatnak.

Komárom VSE-Tarr Andráshida SC 2-1 (0-1)

Komárom, vezette: Takács R. (Mohos M., Gyürüsi P.)

Komárom: Rigó – Módi, Szabó R. (Nagy G., 58.), Schiller, Simigla (Vincze, 91.), Musitz, Tóth P., Katona, Hajba, Kenesei, Végh B. (Koronczai, 88.). Vezetőedző: Bozsik Péter.

Andráshida: Czirjék – Szegleti, Takács S., Kalamár, Bailo (Csongár, 78.), Marsai, Bíró, Szabó M. (Fábián, 85.), Szinay (Tóth, 69.), Nagy Z., Bontó. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Tóth P. (49.), Hajba (71.), illetve Nagy Z. (38.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában