foci

2018.06.05. 16:49

Ezért örül Bozsik, hogy „csak” a Fehérvárt, és nem mást kaptak az NB III.-as osztályozóra

Az NB III-as reményekkel bíró Komárom VSE vezetőedzője, Bozsik Péter a Maroshegy-Ikarus mentális felkészültségét dicsérte az NB III.-as osztályozó kapcsán.

Kemma.hu

Az NB III-as reményekkel bíró Komáromi VSE vezetőedzője, Bozsik Péter a Maroshegy-Ikarus mentális felkészültségét dicsérte az NB III.-as osztályozó kapcsán.

Forrás: MW

Ahogy arról beszámoltunk, a megyei első osztály bajnoka a fehérvári Maroshegy-Ikarusszal küzd meg az NB III.-ba jutásért.

Bozsik Péter, a Komárom VSE vezetőedzője is reagált az ellenfél személyére. A Kemma.hu-nak elmondta, hogy örül, hogy nem a Kecskemétet vagy a Sényőt kapta a csapat, de így is nehéz feladat vár csapatára.

Hozzátette, hogy Fejér megyében irtó szoros volt a végjáték, ezt pedig csak remek mentális felkészüléssel lehetett behúzni. Szerinte ötven-ötven százalék az esély mindkét csapat továbbjutására, de reméli, hogy sikeresen behúzzák az osztályozót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában