grundfos tatabánya kc

2018.01.04. 08:50

Kiállnak a drukkerek a kézis mellett, aki az újságból tudta meg: kimaradt a válogatottból

A több mint 180-szoros válogatott Harsányi Gergely nem fért bele az Európa-bajnokság szűk keretébe. Ez a drukkerek szerint nagy hiba Vranjes kapitánytól.

Kemma.hu

Harsányi Gergely helye a Grundfosban biztos, de a válogatottban a fiatalra számít Vranjes kapitány az Európa-bajnokságon

Fotó: Hagymási Bence

Ahogy arról beszámoltunk, a Tatabánya rutinos szélsője az újságból tudta meg, hogy nem került be az Eb-re utazó keretbe. A drukkerek szerint nagy hiba volt kihagyni a tapasztalt játékost, és azt is elmondták, miért.

– Nemcsak nekünk, szurkolóknak fog hiányozni egy ilyen tapasztalt észjátékos, mint Geri, de a csapatnak is szüksége lenne rá, nem csak a pályán, hanem az öltözőben is – írta Imre a tatabányai együttes Facebook-oldalán. Hasonlóan vélekedett drukkertársa is, aki szerint „pár furfanggal kevesebb” lesz így az Eb-n, ráadásul nem azt érdemli, hogy újságcikkben búcsúztassák el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában