díjátadó

2020.03.02. 17:31

Életműdíjat kapott az esztergomi edző

Heer Lajos, az Esztergomi Triatlon Klub SE edzője, a Szent István Strandfürdő igazgatója érdemelte ki idén az Esztergom Sportjáért Életmű díjat, melyet a Rugby Club Hostelben megrendezett Esztergomi Sportbálon vehetett át.

W. P.

Heer Lajos kapta a díjat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A városi sportszervezetek közös rendezvényét a Pilisi Kolibri STE táncosai nyitották meg. Elhangzott, hogy a 2012-ben alapított elismerést azok kaphatják meg, akik legalább ötven éven keresztül akár sportolóként, edzőként, támogatóként vagy bármilyen más formában tevékenyen részt vettek Esztergom sportéletében. A kuratórium döntésének kihirdetése után Erős Gábor alpolgármester mondott köszöntőt.

Megjegyezte, hogy hatalmas dolog a sportban eltölteni ötven évet. Véleménye szerint ez a díj önmagáért beszél és tudja, hogy a lehető legjobb helyre került. Az önkormányzat nevében gratulált Heer Lajosnak és reméli, hogy még hosszú éveken keresztül aktív résztvevője lesz a helyi sportéletnek. Szabó Márton triatlonversenyző is méltatta az edzőt, aki szerinte a munkában, a kitartásban és a szorgalomban hisz.

– Heer Lajos jelen volt a magyar triatlon megszületésénél és azóta is szállítja a tehetségeket a sportágnak – mondta.

A méltatás után Heer Lajos köszönte meg a kedves szavakat, majd sikerekben gazdag évet kívánt a jelenlévőknek. A díszoklevelet Erős Gábor és Neuzer András, az Esztergomi Vitézek RAFC elnöke adta át a kitüntetettnek.

Heer Lajos kapta a díjat (Fotó: Walczer Patrik / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában