NB II

2017.09.24. 11:30

Ismerős trénerrel a kispadján fogadja a Dorogot a Sopron

Az egy éve még Dorogon ünnepelt Németh Szabolcs most a Sopron kispadján ül, amely egyre forróbb lesz alatta. Egy vereség egykori csapatától akár az állásába is kerülhet.

Várvizi Tamás

Az MTK elleni mérkőzés után újabb kőkemény csata vár a dorogiakra

Fotó: Waltzer Patrik

Labdarúgó-NB II., 10. forduló

Soproni VSE–Dorogi FC

Sopron, Városi Stadion, vasárnap, 18 óra.

A dorogiak az MTK elleni bravúr és a Komárom VSE Magyar Kupából való búcsúztatása után készülhetnek a soproniak ellen.

– Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Soproni VSE-nek élet-halál kérdése, hogy begyűjtse a három bajnoki pontot. Mi azonban bizonyítanánk, hogy előttük van a helyünk a tabellán – hangoztatta lapunknak Tóth Csaba, a Dorogi FC klubigazgatója, majd hozzátette: a fegyelmezettség és a jobb helyzetkihasználás dönthet.

Az MTK elleni mérkőzés után újabb kőkemény csata vár a dorogiakra
Fotós: Waltzer Patrik

Az ellenfél gyalázatosan szerepel a szezon eddigi részében: a másodosztályú bajnokságban még nyeretlen, míg hétközben hatalmas meglepetésre a megyei másodosztályú TFCE Tatabánya búcsúztatta őket a Magyar Kupában. Mindez nem is maradt következmények nélkül: a vezetőség három játékost felmentett az edzések látogatása alól, emellett a teljes gárda büntetést kapott (arról nem tudni, milyen jellegű szankcióról van szó).

A Dorognál Kovács Dániel sérülés után lábadozik, míg Németh Ádám felépülése jól halad. A többiek hadra foghatók, eltiltottja sincs a gárdának. Információink szerint könnyen elképzelhető, hogy vereség esetén véget érhet Németh Szabolcs soproni szerepvállalása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában