szépen akartak búcsúzni

2018.04.06. 13:29

Hanga Ádámék csalódottak az Euroliga miatt

Hanga Ádám kilenc pontot szerzett az FC Barcelona színeiben a férfi kosárlabda Euroliga alapszakaszának utolsó fordulójában, melyben a spanyol csapat 86-82-re győzött az orosz Himki Moszkva ellen, de a rájátszásban nem lehet ott.

Adam Hanga during the match between FC Barcelona and BC Khimki Moscu, corresponding to the week 30 of the Euroleague, played at the Palau Blaugrana on 05th April 2018 in Barcelona, Spain. -- (Photo by Urbanandsport/NurPhoto)

Forrás: AFP/NurPhoto/Urbanandsport

Fotó: Joan Valls

„Hazai pályán győzelemmel akartunk búcsúzni az Euroligától” – mondta a magyar válogatott kosaras, aki elismerte, hogy – elsősorban rossz őszi játékuk miatt – nem érték el a céljukat az Euroliga mostani kiírásában, a folytatásban viszont már csak a spanyol bajnokságra koncentrálnak.

„Egyértelmű célom, hogy a következő szezonban a rájátszásban szerepeljek a Barcelonával és ott minél tovább menjünk majd, de ahogy mondtam, mostantól a spanyol bajnoki döntő a cél”

- fogalmazott.

Hanga a csütörtök esti mérkőzésen kilenc pontja mellett három lepattanót és két gólpasszt is elért. Csapata 11 győzelemmel és 19 vereséggel zárta a szezont az első számú kontinentális sorozatban, amivel a 12. helyen végzett.

Borítókép: Hanga a Himki Moszkva elleni meccsen

AFP / NurPhoto / Urbanandsport / Joan Valls

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!