Ismét Benítez keze alatt?

2017.07.24. 14:13

Gulácsi az angol élvonalba szerződhet

A Premier League-be visszajutó Newcastle United csapata szerződtetné Gulácsi Pétert, a Bundesligában szereplő RB Leipzig magyar válogatott kapusát.

Peter O’Rourke, az ESPN újságírója németországi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a Newcastle hamarosan ajánlatot tehet a 27 éves hálóőrért – olvasható a nemzetisport.hu oldalán.

Rafa Benítez, a Newcastle United trénere már közelebbről is ismeri Gulácsit, hiszen amikor a válogatott kapus 17 évesen a Liverpoolba igazolt, a spanyol szakember volt a „vörösök” vezetőedzője.

Rafa Benítez korábban Joe Harttal vagy Pepe Reinával akarta megerősíteni az élvonalba visszajutó együttesét, ám egyik kapust sem sikerült megszerezniük a „szarkáknak”, így Gulácsi Péter lehet a következő kiszemelt.

A Newcastle keretében jelenleg négy kapus szerepel: a 26 éves Karl Darlow, a 29 éves Tim Krul, a 31 éves Rob Elliot és a 20 esztendős Freddie Woodman. Közülük a Championship legutóbbi szezonjában Darlow kapta a legtöbb lehetőséget, ő 34 meccsen védett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!