európa-liga

2018.08.31. 20:33

Griezmannt választották az előző idény legjobbjának

A francia válogatottal nyáron világbajnokságot nyert Antoine Griezmannt, az Atlético Madrid támadóját választották a labdarúgó Európa-liga előző idényének legjobb játékosának.

Antoine Griezmann of Atletico de Madrid celebrates the goal during the spanish league, La Liga, football match between Atletico de Madrid and Rayo Vallecano on August 25, 2018 at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Photo Oscar Barroso / SpainDPPI / DPPI

Fotó: DPPI

Az európai szövetség (UEFA) az EL mostani csoportkörének pénteki sorsolását követően hirdette ki a végeredményt, amely szerint Griezmann csapattársát, az argentin Diego Godínt, valamint honfitársát, az Olympique Marseille-ben futballozó Dmitri Payet-t előzte meg a voksoláson.

A 27 éves Griezmannak meghatározó szerepe volt abban, hogy az Atlético Madrid az előző idényben megnyerte az Európa-ligát, s az Olympique Marseille ellen 3-0-ra megnyert döntőben két gólt is szerzett.

Borítókép: AFP / DPPI / SpainDPPI / Oscar Barroso

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!