döntés

2018.06.15. 08:46

Griezmann bejelentette, hol folytatja

Visszautasította a Barcelona ajánlatát, marad az Atleticónál.

A 27 éves francia csatár csütörtök este közölte döntését, melyet egy 45 perces dokumentumfilmben tárt a nyilvánosság elé az egyik tévécsatornán. Eszerint kikosarazta a katalán klubot, amely kész lett volna a 100 millió eurós (31,4 milliárd forintos) kivásárlási árát kifizetni a fővárosiaknak.

A Döntés című film ötlete vélhetően LeBron James kosarassztártól származik, aki 2010-ben hasonlóképpen tudatta, hogy a Cleveland Cavalierstől a Miami Heathez igazol az NBA-ben.

Griezmann jelenleg 2022-ig szóló szerződéssel rendelkezik Madridban, amely azonban mostantól jobb feltételeket biztosít neki, s a hírek szerint 20-23 millió euróra emelkedik az éves fizetése.

A válogatottal az oroszországi világbajnokságon szereplő támadó 2014-ben a Real Sociedadtól igazolt – akkor klubrekordot jelentő 30 millió euróért – az Atléticóhoz, melyben azóta 209 mérkőzésen 112 gólt szerzett. Májusban az Olympique Marseille ellen 3-0-ra megnyert Európa Liga-döntőben kétszer volt eredményes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!