Labdarúgás

2019.08.27. 16:05

Gólzáporos meccseket játszottak hétvégén a megye II-es csapatok

Újabb gólzáporos fordulón vagyunk túl a megyei másodosztályban, bár a kiállítások száma is meglehetősen magas volt a második körben.

Kun Attila

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Az első fordulót követően élen álló Pilismarót ezúttal is begyűjtötte a három pontot, mégpedig Ácson. A hazaiaktól két játékost is kiállított a játékvezető, miközben a vendégek vesztett helyzetből fordítottak a meccs végén Kovács Dániel duplájával. A Süttő a Piliscsév lemészárlása után ezúttal a Banát is legyőzte két hajrábeli találattal.

Az Ete Ászárról hozta el a három pontot. A hazaiak a 60. perceg, Büki Csanád kiállításáig jól tartották magukat, onnantól kezdve viszont már egyértelműen az élre ugró vendégcsapaté volt a mérkőzés. A Mocsa a négy perce pályán lévő Kerekes Milán góljával fordított és nyert Császáron, míg a Csolnok gólzáporos meccsen végig vezetve nyert Felsőgallán. A vendégeknél három játékos is duplázott.

A Környe méretes verést osztott ki a Gyermelynek, a vendégek Gombás Péter duplájával csak a mérkőzés hajrájában kozmetikáztak valamelyest az eredményen. A hazaiaknál Szabó Krisztián egymaga négy gólig jutott. A Kocs az első fordulóbeli nagy zakó után ezúttal jobbik arcát mutatta és a triplázó Kovács István vezetésével kiütötte a Piliscsévet. A Kocs jócskán javított gólkülönbségén, a cséviek azonban alaposan beragadtak a rajtnál.

Eurotrade megyei II. osztály, 2. forduló

Ácsi Kinizsi SC–Pilismarót SC 2-3 (1-0), Ászár KSE–Etei SE 2-6 (2-3), Császári SE–Mocsa KSE 1-2 (1-1), Kocs KSE–Piliscsévi SE 7-1 (4-1), Környe SE–Gyermely 8-2 (4-0), Süttői SC–Banai KSK 2-0 (0-0), TÉG Felsőgalla–Csolnoki SZSE 4-7 (2-3), A Bajóti Szikra SE–Tatabányai Vasas mérkőzés elmaradt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában