kézilabda

2019.11.02. 09:18

Fontos pontokért utazik Mezőkövesdre a Matics-legénység

A Mezőköved otthonába látogat a bajnokság soron következő fordulójában a Tatabánya, ahol a zárkózás reményében kötelező a győzelem.

Petrik József

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Mivel meglehetősen foghíjas volt az elmúlt napokban Matics Vladan vezetőedző gárdája, így a szakvezető – a jó időre tekintettel – inkább futó és kondicionáló tréningeket vezényel „maradék” kézilabdázóinak.

– Öt emberrel nem lett volna értelme labdás edzéseket tartani –emelte ki Matics mester. – Aztán szépen lassan megérkeztek a különböző válogatottakból a játékosaink, és kedden megkezdhettük a közös gyakorlást.

A szakvezetőnek azonban időközben mit sem csökkentek a gondjai. Juhász Ádám még csak lábadozik. De Vujovicsra sem számíthat a matyóföldi „kiránduláson” a vendégek trénere. A szélső ugyanis szinte folyamatosan sarokgyulladással szenved. Rajtuk kívül a kapus, Bartucz László szereplése is kérdéses, a remek hálóőr a derekát fájlalja. De azért egy visszatérő is akad: a beállós Szász András felgyógyult.

– Remélem hét végére összerázódunk – jegyezte meg a tatabányaiak mestere. – A sorsolás szeszélye folytán újból idegenben kell pályára lépnünk. Tudom, ez a felállás tavasszal megváltozik, így elképzelhető, hogy ilyen szempontból a szezon második fele könnyebb lesz. Ám addig idegenben is helyt kell állnunk. Most éppen Mezőkövesden, annál a társaságnál, amelynek legalább annyira égetően szüksége van a két pontra, mint nekünk.

Kézilabda NB I., férfi, 8. forduló

Mezőkövesd – Grundfos Tatabánya KC

Mezőkövesd, szombat: 18 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában