kihívás előtt áll

2019.03.08. 10:45

Floridában versenyez a komáromi vasember

A komáromi ultratriatlonista tovább folytatja hihetetlen teljesítményei sorát. Ezúttal az USÁ-ban méretteti meg magát, majd egy még nagyobb kihívás elé néz Európában.

K. D.

A Racemachine, azaz Versenygép becenevet méltán viselő Szőnyi Ferenc 98 óra 29 perces idővel elsőként ért célba a Swissultra ötszörös ultratriatlon versenyen.

Forrás: Beküldött fotó

Újabb megmérettetés előtt áll Szőnyi Ferenc komáromi ultratriatlonista, aki Izrael után ezúttal Floridában indul el egy ultratriatlon-versenyen. A komáromi vasember versenynaplójából megtudtuk, március 6-án szerdán utazott az Egyesült Államokba, a verseny pedig pénteken kezdődik. A komáromi vasember versenynaplója szerint már március 7-én csütörtökön megérkezett a városba.

Szőnyi a következő hónapban sem pihen, ugyanis El Camino-futásra indul. A tervek szerint április 10. és 24. között futja majd le a Komárom és Santiago de Compostela közötti mintegy hétszáznyolcvan kilométeres távot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában