foci

2018.05.13. 20:35

Annyira feltámadt a Dorog, hogy sikerült bentmaradnia az NB II.-ben

Sikerével a Dorogi FC 45 ponttal a 11. helyen áll és gyakorlatilag kiharcolta a bennmaradást, ugyanis három körrel a vége előtt 6 pont az előnye a legjobb kieső Szegeddel szemben.

Vá. T.

A Dorogi FC /csíkos mezben/ egyértelmű esélyesnek számít a soproniak ellen

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Az első félidőben kezdeményezőbben lépett fel a Dorog, de komolyabb helyzetet nem tudott kialakítani. A vendégek egy véleményes büntetőből szerettek vezetést. A folytatásban fordított a Dorog: előbb Mészáros értékesítette a Városi buktatásáért megítélt tizenegyest, majd a hajrában Szedlár szöglete után Városi fejesével a győzelem is megszületett.

Tóth Csaba, a Dorogi FC szakmai igazgatója: Bizonyítottuk, hogy kiélezett helyzetben is képesek vagyunk fordítani, ellenfelünkből maximálisan felkészültünk.

Labdarúgó NB II., 35. forduló

Dorogi FC–Csákvár 2-1 (0-1)

Dorogi FC: Zima–Nagyházi (Vígh, 46.), Városi (Sitku, 89.), Mészáros, Szedlár, Kitl (Szellák, 85.), Fürjes, Csató, Szalai, Lénárt, Faragó. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Csákvár: Hermány–Horvat, Baranyai, Bokros, Oldal (Sejben, 70.), Király (Molnár, 59.), Bobál G., Sándor, Kiprich, Tamás (Rétyi, 77.), Tar. Vezetőedző: Szijjártó István.

Gólszerzők: Mészáros (54., tizenegyesből), Városi (82.), illetve Sándor (25., tizenegyesből).

Sárga lap: Lénárt (25.), Nagyházi (38.), Fürjes (41.), illetve Bokros (54.), Molnár (65.), Baranyai (90.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!