NB I.

2019.09.04. 14:49

Feczkó Tamás lett a DVTK vezetőedzője

A klub szerdai tájékoztatása szerint a 41 éves szakember foglalja el Fernando Fernández helyét a labdarúgó OTP Bank Ligában öt fordulót követően sereghajtó DVTK-nál.

A munkáját Pacsi Bálint és Miskei Attila másodedzőként, Andrusch József kapusedzőként, Dobos Attila és Barney Lord pedig erőnléti edzőként segíti.

A nyíregyházi születésű Feczkó Tamás 2017-ben a Balmazújvárost, 2018-ban az MTK-t juttatta fel az élvonalba, utóbbi klub kispadjáról március közepén állt fel.

A diósgyőriektől kedden távozott a spanyol Fernando Fernández vezetőedző, aki 2018 áprilisától irányította az együttest. A csapat győzelemmel kezdte, majd négy vereséggel folytatta szereplését a bajnokságban.

„A kihívások éltetnek, és a DVTK a legnagyobb kihívás, amivel eddigi pályafutásom során találkoztam”

- nyilatkozta Feczkó a klub szerdai sajtótájékoztatóján.

Hozzátette, a legnépszerűbb és a legnagyobb vidéki klubnál lett vezetőedző, ami nagy megtiszteltetés, de még nagyobb felelősség. Megítélése szerint most az a legfontosabb, hogy a közönséget visszacsalogassák, és minél több győzelmet éljenek át közösen.

„A legnagyobb egyéni célom, hogy újra megteljenek ennek a csodálatos stadionnak a lelátói. A keret ráncfelvarrásra szorul. Vannak hiányposztok, a tulajdonos biztosított arról, hogy ezeket a lyukakat be tudjuk tölteni”

- nyilatkozta.

Feczkó kiemelte, a következő hetekben mérkőzéseket kell nyerniük, de ehhez először a stabilitást kell megteremteniük, és elengedhetetlen, hogy kapott gól nélkül tudják hozni a meccseket.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!