beharangozó

2019.02.23. 07:00

Ezeken a meccseken szurkolhatunk a hétvégén

Ismét szoríthatunk megyénk csapataiért, mutatjuk is, mi várható a hétvégi sportprogramban.

Kemma.hu

A tatabányaiak továbbra is veretlenek a bajnokságban

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Vízilabda OB I., női, 16. forduló

RB-Tatabánya – Szeged

Buborék, február 23. szombat: 16 óra.

A házigazdák szorosabb meccset szeretnének vívni ellenfelükkel, mint tették az ősszel a Tisza partján. Akkor három góllal maradtak alul a szegediekkel szemben. Zantleitner Krisztina, a tatabányaiak vezetőedzője bátrabb, rafináltabb játékot kér tanítványaitól, mint amilyet a legutóbbi játéknapon mutattak. Amennyiben a bosszantó hibákat ki tudják a hazaiak küszöbölni, úgy esélyük lehet a pontszerzésre. A vendéglátóknál Vaszari játékára, aki ujjsérülést szenvedett, nem számíthat a tréner.

Férfi OB I., 14. forduló

Kaposvár – Tatabányai Vízmű SE

Kaposvár, február 23. szombat: 16 óra.

Ha a vendég vízművesek Somogyországban is nyerni tudnának, úgy leszakíthatnák a bajnokság középszakaszának kezdetére egyik riválisukat. Ellenkező esetben pontazonosság mellett folytatódna a rájátszás. Zantleitner Tamás, a TVSE vezetőedzője kiemelte, két lendületben lévő gárda találkozik, így döntő lehet a fegyelem és a védekezés hatékonysága.

Teke Szuperliga, női, 13. forduló

Tatabányai SC – Rákoshegyi VK II.

Tatabánya, február 23. szombat: 10 óra.

Ezt a mérkőzést a házigazdáknak fogniuk kell! Az ötödik helyen tanyázó kék-fehérek számára ugyanis még elérhető a negyedik, sőt, a harmadik pozíció is a tabellán. Ehhez azonban ezt a meccset kötelező megnyerniük. A TSC játékosai jó formában vannak, gondot egyedül a műtött Némethné Katona Beáta hiánya jelent.

Férfi kézilabda NB I. B., Nyugati csoport, 13. forduló

Tatai AC – Veszprémi KKFT Felsőörs

Tata, február 23. szombat, 18 óra.

A középmezőny két képviselője ad randevút egymásnak szombaton, a TAC ugyanis az 5. helyen áll 13 ponttal, egy egységgel és helyezéssel megelőzve riválisát. – Természetesen szeretnénk visszavágni az őszi vereségért, bízom benne, hogy a jó tavaszi rajt lendületet ad a hasonló folytatáshoz is – mondta Radnai Nándor, a TAC technikai vezetője. Mint fogalmazott, a Veszprém bő kerettel dolgozik, így meglehetősen nagy a merítési lehetőségük, nem úgy a hazaiaknak...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában