exatlon hungary

2020.01.03. 17:30

Óriási kihívás vár az Exatlon oroszlányi szépségére, Kocsis Alexandra

Esztergályos Patrik után újabb Komárom-Esztergom megyeinek szurkolhatunk az Exatlonban: Kocsis Alexandra fitneszmodellre máris nagy próbatétel vár.

Kemma.hu

Esztergályos Patrik után újabb Komárom-Esztergom megyeinek szurkolhatunk az Exatlonban: Kocsis Alexandra fitneszmodellre máris nagy próbatétel vár.

Forrás: TV2

Az Exatlon első évadának férfi bajnoka egyébként a tatai származású ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző, Esztergályos Patrik lett, most pedig Szandi képviseli megyénket a Dominikai Köztársaságban. Szandi, az Exatlon oroszlányi származású sajnos párbajjal kénytelen zárni a TV2 sportrealityjének első hetét, ugyanis a csütörtöki napon a Bajnok közül neki volt a legrosszabb a statisztikája. A fitneszmodell és személyi edzőnek ráadásul saját csapattársai, Csollány Szilveszter és Kempf Zozó választanak ellenfelet, szintén a Bajnokok közül.

Szandi nagyon csalódott amiatt, hogy pénteken párbajoznia kell majd, ám úgy érzi, szüksége van rá ahhoz, hogy megerősödjön. Ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy az a Kocsis Alexandra, aki eddig volt, mehet a kukába, és jöhet egy erősebb, céltudatosabb Kocsis Alexandra helyett.

A második évadának első részében a villáért folytattak harcot. A villának egy luxusszobája is van, amelyet a győztes csapat leggyorsabbika vehet birtokba egy hétre. A Kihívók szerezték végül meg a villát. Érdekesség, hogy anno Patrik is egyből a táborba került a Bajnokokkal, ahogy most Szandi is.

Az Exatlon Hungary ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik. Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz, a küzdelem pedig 30 millió forintért zajlik, mivel az embert próbáló verseny végén a női és férfi győztes 15-15 millió forinttal lesz gazdagabb.

Az Exatlon Hungary Bajnok csapatában ezúttal is olimpiai és világbajnok sportolók kaptak helyet. Dominikán harcba száll Csollány Szilveszter, olimpiai- világ- és Európa-bajnok tornász; Dr. Busa Gabriella, háromszoros kick-boksz világbajnok; Tóth Dávid, olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakos; Korok Fatima, szabadtüdős mélymerülő világbajnok; Kempf Zozo, freestyle BMX világbajnok; Poór Brigitta, világ- és Európa-bajnok tereptriatlonista; Kótai Mihály, profi ökölvívó világbajnok és Kocsis Alexandra, Arnold Classic győztes bikini fitness versenyző.

A Kihívók csapatát erősíti Besenyei Boglárka, egyetemista, aki 10 évig görkorcsolyázott és versenyszerűen atletizált; Cservenák Alexandra, személyi edző, aki a sporttal egy 25 kilogrammos hízás után kezdett komolyabban foglalkozni; Krizsa Tímea, személyi edző, aki színésznői pályáját háttérbe szorítva kezdett komolyabban a mozgással foglalkozni. A negyedik lány az Exatlon Hungary eddigi történetének legfiatalabb versenyzője, a 18 éves röplabdázó Pap Dorka, aki élete eddigi legkomolyabb próbatételére készül.

A Kihívó fiúk között van Adu László Dániel szobafestő, aki árva fiúként nőtt fel, és az Exatlonnal szeretné megalapozni kisfia jövőjét. A Bajnokokkal szemben áll rajthoz Flórián Sándor is, aki ex-tűzoltóként számos éles helyzetet átélt már; de a Kihívók között ott lesz Kriston Péter személyi edző is, aki olyan sztárok top formájáról gondoskodott már, mint Majka, Király Viktor vagy Debreczeni Zita. A Kihívók csapatának nyolcadik tagja Novák Zalán, aki az elmúlt években a Forma 1-gyel körbe utazta a világot, és most ezt a munkáját cserélte az Exatlon-ra.

Nem ez az első nagy kalandja

Szandi korábban egyébként az RTL Klub túlélőshow-jában, a Survivorban is szerepelt, ahol bebizonyította, hogy mindent képes túlélni. Akkor a hazaútja sem volt egyszerű. Éppen hogy megúszott egy manilai terrortámadást, amely abban a játékteremben történt, ahol ő még egy órával korábban játszott. Megtudtuk tőle, szabadidejében többek között autóversenyekre jár, gokartozik és snowboardozik is, gyakran látogat haza Oroszlányban élő családjához is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában