bebiztosított helyezés

2019.04.25. 20:35

Az esztergomi rögbisek mérkőzés nélkül is győztek

A legnagyobb riválisnak számító Kecskeméttel csaptak volna össze az Esztergomi Vitézek. Azonban végül mérkőzés nélkül biztosították be a helyüket.

Kun Attila

Az élvonalbeli bajnokság rájátszását veretlenül vezető Esztergomi Vitézek férficsapata a hétvégén az egyik legnagyobb riválisnak számító Kecskemét otthonában lépett volna pályára és egy esetleges győzelemmel bebiztosíthatta volna helyét a bajnoki döntőben, amelyet éppen Esztergomban rendeznek május 18-án. Nos, a győzelem és a döntőbe jutás összejött, de nem egészen úgy, ahogy azt az esztergomiak eltervezték.

– A mérkőzés előtti este telefonáltak Kecskemétről, hogy több játékosuk is megsérült az első sorukból, így nem tudják vállalni az összecsapást – tudtuk meg Koller Józseftől, a Vitézek elnökségi tagjától.

A mérkőzés lemondásával az országos szövetség 26-0-val írta jóvá a találkozót a Vitézek javára, ez pedig azt jelenti, hogy az esztergomi csapat már biztosan az első két hely valamelyikén végez, így résztvevője a finálénak. Az is eldőlt, hogy a Vitézek ellenfele a döntőben az a Battai Bulldogok lesz, aki ellen szombaton zárja a rájátszás küzdelmeit az Esztergomi Vitézek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában