sportnap

2019.07.30. 17:30

Esztergályos Patrikkal sportoltak a gyerekek Komáromban

A komáromi szabadidőparkban hetedik alkalommal rendeztek közösségépítő és családi kikapcsolódást kínáló sportnapot.

Sz. K.

Patrikkal sokan kértek közös fotót

Forrás: 24 Óra

Fotó: Szabó Klaudia

Hetedik alkalommal rendezték meg vasárnap a komáromi WF Szabadidőparkban a sportnapot, amelynek keretén belül a résztvevőknek lehetőségük volt fotózkodni és megismerkedni az ifjúsági magyar bajnok párbajtőrözővel, Esztergályos Patrikkal. Az Exathlon Hungary bajnoka elmondta, hogy kiemelten fontosnak találja a sportnapokat, főként ilyenkor a nyáron, hiszen egyrészt a családok kikapcsolódását szolgálja, másrészt pedig mivel szünet van az iskolákban, a gyermekek egy ilyen eseményen közösségben lehetnek.

Patrikkal sokan kértek közös fotót (Fotó: Szabó Klaudia / 24 Óra)

– Nem unatkoznak otthon, jól érezhetik magukat, mindemellett új barátokat is szerezhetnek – tette hozzá a sportoló. Kiemelte, hogy az apróságoknak is fontos a mozgás és egy sportnap kiváló alkalmat ad erre, biztosan találnak maguknak olyan programot, ami az örömükre szolgál. A nap folyamán Esztergályos Patrikkal különféle vetélkedőkön mérettethették meg magukat a kicsik.

A sportnapon változatos programokkal készültek a szervezők. Csinger Bence, az esemény egyik szervezője elmondta, az eseményre sok család szokott ellátogatni minden évben, amely mindig népszerű és sikeres, hiszen rengeteg résztvevő kapcsolódik ki ezen a napon.

– Főleg a kisgyermekeknek, a családosoknak készültünk, a park alapvetően számukra van kialakítva. Szerettük volna felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire fontos a sportolás, az egészséges életmód. A mai világban ez a legfontosabb – tette hozzá a szervező.

A nap folyamán Esztergályos Patrik gyermekvetélkedőket vezényelt le, az apróságok emellett élvezhették a habpartit, valamint a Rex Komáromi Állatvédő Egyesület kutyusait sétáltathatták meg.

Az idősebbeknek lehetőségük volt feltérképeztetni az egészségüket, majd zumbázni, vagy aerobikozni. Izgalmas műsorral készült a Tatabánya Mustangs csapata is, akik amerikai foci bemutatóval szórakoztatták a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában