verseny

2018.12.30. 15:30

Ennél erősebb karácsonyt még nem látott Tatabánya

Crossfit és felhúzó (deadlift) versenyt rendezett a két ünnep között a Cutler Pulzus Fitness.

Szűr A.

Crossfit és felhúzó (deadlift) versenyt rendezett a két ünnep között a Cutler Pulzus Fitness.

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Szűr Annamária

Két versenynek is otthont adott az edzőterem december 29-én: délelőtt és délután a CrossMas Challenge-en a crossfitesek mérhették össze erejüket, állóképességüket, testi és lelki teherbírásukat, míg a két etap közötti szünetben LiftMas néven felhúzó versenyt szerveztek.

Az előbbire mintegy kéttucatnyian, az utóbbira kilencen jelentkeztek, s bizony voltak, akik a 170-180, sőt, 200 kilogramm fölötti súlyokkal is megbirkóztak. Külön elismerést érdemel a mezőny egyetlen hölgy tagja, aki vállalta a nem mindennapi erőpróbát. A versenyzőknek három próbálkozásuk volt, ők maguk jelezhették mekkora súlyt szeretnének megemelni, de az fontos volt, hogy kisebb súlyt nem kérhet, mint a korábbi fogásnál.

Az első három helyezett ajándékcsomaggal és éremmel gazdagodott, amelyeket az edzőterem egyik tulajdonosa, Jenei Attila adott át, de szintén ajándékkal ismerték el az egyetlen női versenyző teljesítményét is.

A crossfit versenyről részletesebben hamarosan beszámolunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában