nba-rájátszás

2019.04.27. 10:10

Elődöntőbe lépett a címvédő Golden State

A címvédő Golden State Warriors az ötven pontot szerző Kevin Durant vezérletével pénteken negyedszer is legyőzte a Los Angeles Clipper csapatát, és bekerült az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának nyugati főcsoport-elődöntőjébe.

A hazai pályán játszó Clippers a párharc alatt kétszer is nyerni tudott Oaklandben, három otthoni mérkőzését azonban elvesztette.

A hatodik mérkőzésen a vendégeknek a pontszerzéshez szinte elég volt Kevin Duranthoz passzolni, különösen az első félidőben, amikor már 38 pontig jutott a karrierje rájátszás alatti legtöbb pontját szerző játékos. Durant a mérkőzés után mégis elégedetlenül nyilatkozott, kiemelve, hogy sok jó lehetőséget elrontott, amivel tovább tudta volna növelni pontjait.

A Golden State a következő fordulóban azzal a Houston Rockets-szal találkozik, amelyikkel szemben tavaly 3-2-es állásról tudta megfordítani párharcát a főcsoport-döntőben.

Eredmény, főcsoport-negyeddöntő:

Nyugati főcsoport:

Los Angeles Clippers-Golden State Warriors 129-110

A párharc végeredménye: 4-2 a Golden State javára.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!