labdarúgás

2017.06.27. 10:00

Elek Ákos: „Kimaradtam? Ugye most csak viccel?”

A sérülés miatt kényszerpihenőre ítélt középpályás ugyanúgy szívén viseli az andorrai vereséget, mint válogatottbeli társai. Azóta az Andorra becenevet viseli saját klubjának öltözőjében, de csak jókat tud mondani Kazahsztánról.

Mediaworks Online / nemzetisport.hu

Elek Ákos bízik abban, hogy térdszalaghúzódása már a múlté, és pályára léphet a Kajrat Almati csütörtöki, Európa-liga-selejtezős mérkőzésén. A DVTK korábbi játékosa elmondta, az andorrai vereségről jelenlegi csapattársai is azonnal értesültek, és lényegesnek tartja, hogy a lehető leghamarabb kiköszörüljék a csorbát. Ezért is fontos, hogy a magyar csapatok minél tovább meneteljenek, és minél jobb eredményeket érjenek el kupaküzdelmeik során.

A 42-szeres válogatott Elek szerint honfitársa Kleinheisler László nagyon jól döntött, mikor a kazah bajnokságban jelenleg éllovas Asztanaba igazolt, de reméli, hogy a bajnoki küzdelmek végén csak az ezüstéremnek örülhet. Mint mondja, az Asztana és a Kajrat kiemelkedik hazája bajnokságából és itthon parázs csatákat vívnának a Videotonnal, vagy a Fradival.

A város kapcsán kiemelte, hogy nagyon is élhető, a munkához teljesen megfelelőek a körülmények, és még sehol nem érezte magát ennyire jól külföldi tartózkodása során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!