foci

2017.11.28. 20:50

Dembélé valószínűleg nem játszhat a Real ellen

Mégsem tűnik reálisnak, hogy a csatár pályára lépjen december 23-án.

Noha korábban még úgy tűnt, jó esély van arra, hogy Ousmane Dembélé a Real Madrid elleni rangadóra visszatérjen az FC Barcelona labdarúgócsapatába, kedden a katalánok edzője jelezte, nem tűnik reálisnak a csatár játéka december 23-án.

Ernesto Valverde azt hangsúlyozta, hogy a francia támadó nagyon komoly sérülésből lábadozik, s még az El Clásico kedvéért sem fogják siettetni visszatérését, mely szerinte nem lehetetlen, de nagyon nehezen elképzelhető.

Az augusztusban a Borussia Dortmundtól 105 millió euróért megvásárolt játékos szeptemberben szenvedett combsérülést, mely után Finnországban megműtötték. A beavatkozást követően három és fél, négy hónapos felépülési időszakot jósoltak Dembélének, a múlt héten viszont már arról érkeztek hírek, hogy a vártnál lényegesen hamarabb újra pályán lehet.

A Barcelona nélküle is remekül teljesít, 13 forduló után veretlen, 35 pontot szerzett, s magabiztosan vezeti a spanyol bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig már csoportgyőztesnek számít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!