irány az NB III.

2018.06.08. 07:38

Drukkerekkel erősít a komáromi derbire az Ikarus-Maroshegy

Az Ikarus-Maroshegy elnöke szerint ha már eljutottak az NB III.-as osztályozóig, becsületbeli ügy, hogy helyt is álljanak a Komárommal szemben.

Kemma.hu

Az Ikarusz-Maroshegy játékosait (kék mezben) a drukkerek is elkísérik Komáromba

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

Június 9-én, 18 órától hazai pályán játssza az első meccset az Ikarus-Maroshegy ellen a Komáromi VSE. Mindkét csapat célja az, hogy bekerüljön az NB III.-ba, miután saját (Fejér, illetve Komárom-Esztergom megyei) bajnokságát megnyerte a megye I.-ben. Bozsik Péter komáromi vezetőedző úgy fogalmazott a Kemma.hu-nak korábban, hogy annak örül, hogy nem a Kecskemétet vagy a Sényőt kapta, de tudja, így is nehéz feladat vár a csapatára. Mezővári András, a fehérvári klub elnöke a feol.hu-nak bevallotta: becsületbeli ügyként kezelik a Komárom elleni osztályozókat.

– Ha már idáig eljutottunk, akkor helyt kell álljunk! Azt tartjuk nagyon fontosnak, hogy hat-hét olyan játékos játszik a csapatban, akik gyerekként a klubban kezdték pályafutásukat – hangsúlyozta Mezővári András.

Az Ikarus-Maroshegy szurkolói buszt is indít Komáromba, ahol tisztes helytállást várnak a gárdától.

– Nem mi vagyunk a favoritok, sokkal nehezebb dolgunk lesz, mint egy megyei meccsen, hiszen az ellenfelünk úgymond félprofi klub, akik napi két edzéssel készülnek – tette hozzá Mezővári Balázs szakosztályvezető.

Az Ikarus-Maroshegy játékosait (kék mezben) a drukkerek is elkísérik Komáromba
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában