cselgáncs

2020.01.04. 07:33

Az országos bajnokságon és a Mikulás Kupán is remekelt a tatabányai cselgáncsozó

A tatabányai judo tehetség Fekete Milán az országos bajnokságon és a Mikulás Kupán is éremnek örülhetett.

Kun Attila

Forrás: Beküldött

A Tatabányai Nebuló Judo DSE versenyzői az idei esztendőt is eredményesen zárták. A csapat a közelmúltban Mórahalmon vett részt a diák „C” országos bajnokságon, ahol a 33 kg-osok között induló Fekete Milán bronzérmet szerzett. Milán az első mérkőzésén vereséget szenvedett ceglédi ellenfelével szemben, de mindhárom visszamérkőzését ipponnal nyerte, így végül dobogóra állhatott.

A Csongrád megyei megmérettetést a Tokodaltárón rendezett Mikulás Kupa követte, ahol 22 egyesület mintegy 200 versenyzője lépett tatamira. A verseny erősségét jelzi, hogy több neves fővárosi klub is indította dzsúdósait. A legjobban ezúttal is Fekete Milán szerepelt, aki a „C” korcsoportban megnyerte a 33 kg-osok küzdelmeit. A második helyen végzett Marton Rebeka („B”, +49 kg) és Lakatos Brendon („D”, 40 kg), harmadik lett Nagy Botond („D”, 27 kg) és Turák Merse (serdülő, +81 kg), míg az ötödik helyen zárt Nagy Boglárka („C”, 41 kg). Felkészítő edzők: Szabó Zsuzsanna és Demeter Béla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában