dicsőség

2019.02.07. 17:30

Az esztergomi vaslady, Maráz Zsuzsi az Év Ultrafutója

Az esztergomi vaslady hihetetlent alkot minden évben. Idén elismerték tavalyi teljesítményét.

Kemma.hu

Forrás: atletika.hu

Családias hangulatban zajlott le február 2-án a Magyar Atlétika Szövetség Ultrafutó Bizottsága által szervezett 2018-as évzáró, számol be a szövetség honlapja. A programot az elmúlt év értékelése, a 2019-es év feladatainak – versenyeinek ismertetése, és élménybeszámolók színesítették. A rendezvényen öt díj került átadásra, a 2018-ban elért eredmények erkölcsi elismeréseként:

MASZ UB döntés alapján 2018 női ultrafutója az esztergomi ultrafutó, Maráz Zsuzsanna lett, melyet immár harmadik éve birtokolhat a futónő.

A sportolónő tavalyi éve csúcsán, 2018 szeptemberében megnyerte a világ egyik legkeményebb maratonját, a 246 kilométeres távú Spartathlont. Emellett a 221 kilométeres Ultrabalatont, vagy épp a 12 órás Sárvári futóversenyt is simán lefutja minden évben, így 2018-ban is.

Az esztergomi vaslady nemrég a Kemma.hu olvasóival is megosztotta a futás, ezen belül is a hideg időben való sportolás titkait.

A Magyar Atlétikai Szövetség további díjait a következő személyek kapták meg 2019-ben:

  • Az év férfi ultrafutója, 2018 – Muhari Gábor
  • Az év férfi felfedezettje, 2018 – Bódis Tamás
  • Az év női felfedezettje, 2018 – György Terézia
  • „Ultrafutásért” díj, 2018 – Bárdos Barnabás
  • Fotó: atletika.hu

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában