szerelem

2019.03.20. 17:30

Az edzőteremben kérte meg szerelme kezét a tatabányai edző

Amikor Heni elé párja, Attila letérdelt, először talán csak arra gondolt, hogy ő is bemelegít. Aztán előkerült a terem legkisebb, de legszebb súlya: egy gyűrű.

Szűr A.

Fotó: Ágnes Márovicsné Békési

Somhegyi Attila, a Cutler Pulzus Fitness egyik edzője a lehető legtökéletesebb helyszínt választotta ahhoz, hogy megkérje szerelme, Vitaszek Henrietta kezét, ehhez kétség sem fér. Van, akinek a karácsonyfa, másnak a Valentin-napi vacsora, a nyaralás, vagy épp a szalagavató az, ahol felteszi a nagy kérdést, de Attiláék történetét megismerve érthető, miért is döntött az általánosságban kevésbé romantikusnak gondolt edzőterem mellett.

– Nemcsak a teremben dolgozom, de ez a második otthonom is, ráadásul az edzés közös érdeklődési pontunk is a párommal, akivel lassan egy éve vagyunk együtt – kezdett bele történetükbe Attila, amikor megkérdeztük, miért is döntött az edzőtermi lánykérés mellett. Aztán persze kiderült, mondhatni az Isten is egymásnak teremtette őket, és a sors bizony már korábban is azon dolgozott, hogy összehozza őket.

Heni korábban ugyanis egy másik teremben edzett, és egy Attilával közös ismerőse keresett neki edzőt. Megkereste Attilát is, de neki akkor nem volt szabad helye, hogy még valakit elvállaljon.

– Azt nem is tudtam, hogy Heniről lenne szó. Ez csak később derült ki. Miután megismerkedtünk, akkor mondta el, hogy neki keresett edzőt az ismerősünk, de mivel nálam nem volt hely, egy másik teremben, másik edzővel kezdett neki. Már egy pár voltunk, amikor elkezdtem őt edzeni is végül – tette hozzá Attila, aki a videó tanúsága szerint igencsak meglepte a szerelmét, mikor letérdelt elé a bemelegítés közben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában