Helyi sport

2019.10.29. 17:38

A tatabányai fallabdás lányok bebizonyították a Magyar Kupán, hogy ők a legjobbak

Három női és tizenkét férfi csapat részvételével rendezték meg a fallabda Decathlon Magyar Kupát. Mindkét nem versenyében a tatabányai Squashberek csapata vehette át a győztesnek járó kerámia kupát.

Kemma.hu

A tatabányai fallabdás lányok hazahozták a magyar kupát

Forrás: beküldött

A Marczibányi téri City Squash Clubban lebonyolított viadalon Budapest és környékének legjobb játékosai mellett Tatabánya, Eger, Debrecen és Szeged is két-két csapattal képviseltette magát, valamint érkezett együttes Szombathelyről is. A férfiaknál a jelenlegi első számú hazai squash játékos, a szeptemberben Eb-negyedik helyet szerzett Farkas Balázs mellett Kamocsai Bendegúz, Szebenyi Péter és Farkas János alkották a tatabányai alakulatot.

A fiatal együttes a döntőben kiélezett mérkőzésen 2-1-re bizonyult jobbnak a Budaörsi LE együttesénél. A bronzérmet a szegedi Marostő I-es csapata nyerte, akik a Top Challenge-t szorították le a dobogóról.

A fallabdás fiúcsapat szép eredménnyel zárta a versenyt (Fotó: beküldött)

A nőknél a tatabányai gárdában a tizenéves tehetség, Chukwu Hannah társai Farkas Fatime és Harmath Eszter voltak, akik a BSA és az Eger csapatát megelőzve nyerték el a magyar kupát.

A tatabányai fallabdás lányok hazahozták a magyar kupát (Fotó: beküldött)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában