újra edzésben

2020.06.04. 10:56

A szabadban kezdte meg a csoportos edzéseket a komáromi Tempo Karate SE

Hosszú kihagyás után ismét elkezdték a csoportos edzést a Tempo Karate SE sportolói. A tanítványok Filep Imre hét danos mester irányításával kizárólag szabad levegőn, az előírásokat szigorúan betartva tréningeznek.

K. D.

Forrás: Beküldött

A tanítványok egészségét figyelembe véve, az elsők között hagyták abba a közös edzéseket. Filep Imre az egyesület elnöke, hetente többször is edzéstervet küldött a sportolóknak. Amint megkapták a Karate Szövetségtől az engedélyt, máris elkezdték a kültéri edzéseket, a páros gyakorlatokat mellőzve.

Első alkalommal felmérték, ki mennyit esett vissza. A Tempo versenyzői az elmúlt három évben mindig aranyérmekkel tértek haza az európai és világbajnokságokról. Jelenleg nem a versenyekre készülnek, hanem a sportolók egyéni fizikális és mentális fejlődésére koncentrálnak.

Májusban heti két edzést tartottak a szabadban, júniustól pedig hetente háromszor edzenek. Június 28-tól csoportokat alakítanak ki és már a benti teremben folytatják a munkát. Ezeken csak azok vehetnek részt, akik a háromhetes kinti programot teljesítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában