Dorogi FC

2017.09.10. 20:26

Nem szenzációs négyes: újabb dorogi vereség

Sorozatban negyedik vereségét szenvedte el a Dorogi FC a labdarúgó NB II.-ben: Schindler Szabolcs együttese ezúttal a Szeged otthonában maradt pont nélkül, így egyre lejjebb csúszik a tabellán.

Várvizi Tamás

Dorogi FC

Labdarúgó NB II., 8. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Dorogi FC 2-1 (2-0)

Gyula, 200 néző, vezette: Veizer R. (Szvetnyik B., Csatári T.)

Dorogi FC: Zima, Németh (Füredi, 79.), Mészáros, Berkó, Szedlár, Csató (Göblyös, 65.), Kamarás, Bora, Szalai, Faragó, Simon (Perovics, 65.) Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Gólszerzők: Zádori (39., 45.), illetve Kamarás (49.)

Sárga lap: Farkas M. (60.), illetve Berkó (44.), Németh (62.), Perovics (84.), Bora (92.)

A Schindler-legénység csak a 17. helyen áll a tabellán, igaz, mivel a mögötte lévő csapatok csak lapzártánk után fejezték be meccseiket, akár sereghajtóként is várhatja a 9. fordulót. Javítási lehetőség vasárnap 16 órától hazai pályán adódik, a feljutásra áhítozó MTK ellen. Az sem lesz könnyű...

Tóth Csaba, a Dorogi FC szakmai igazgatója: Az első félidőt – nincs rá jobb szó – odaajándékoztuk ellenfelünknek. Egyéni hibák miatt nem tudtunk felnőni a feladathoz, sajnos a kulcsembereink sem. A második játékrész már vállalhatóbbra sikeredett.

További részletek a hétfői 24 Órában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában