NB II.

2017.09.02. 23:17

Még az iksz is elúszott

Hazai környezetben szenvedett vereséget a Dorogi FC a labdarúgó NB II. 7. fordulójában. Schindler Szabolcs csapata az újonc Kazincbarcika ellen maradt alul, egy hajrában kapott góllal.

V. T.

Forrás: Pixabay

A Dorog nem fut túl jó szériát (a Gyirmót, majd a Soroksár ellen is vesztesen hagyta el a pályát), ezen próbált javítani az újoncgárdával szemben, de nem jött össze.

Labdarúgó NB II., 7. forduló

Dorogi FC – Kazincbarcika 0-1 (0-0)

Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, 800 néző, vezette: Barna G. (Becséri G., Kis Z.).

Dorogi FC: Vajda – Németh Á., Szellák (Göblyös, 68.), Mészáros Á., Berkó, Szedlár, Csató, Bora, Szalai, Faragó (Vígh, 84.), Simon A (Sitku, 78.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Gólszerző: Boros (80.)

Sárga lap: Sitku (92.), Szedlár (92.), illetve Mikó (24.), Lőrincz (33.), Kovács O. (66.).

Az első félidőben két komolyabb hazai lehetőséget jegyezhettünk fel: Szedlár beadását Csató épphogy melléfejelte, Faragó beívelése pedig Szedlár és Szellák közé esett, így ebből a helyzetből sem született gól. A Dorogi FC kissé bátortalanul játszott az első 45 percben.

A folytatást egy nagy Vajda-védés vezette fel, majd a Kazincbarcika felső léccel is jelentkezett, a nagy ziccert azonban a dorogiak hagyták ki: Szedlár gurított be a kapu előterébe, ahol érkezett Simon Attila, de nem tudta jól átvenni a labdát.

Ahogy az lenni szokott, az óriási kihagyott sansz megbosszulta magát: a 80. percben egy kiugratásra Vajda rosszul jött ki, Boros lecsapott a labdára és a hosszúba gurított. Az utolsó percekben nagy nyomás alá helyezte a barcikai kaput a hazai gárda, ám az egyenlítés nem jött össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!