futás

2017.08.31. 14:22

Őszi Tó-futással köszöntik a szezont Tatán

Szeptember 16-án Őszi Tó-futást szerveznek Tatán, ahol a klasszikus tókör mellett több távon is indulhatnak a vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek, és az idősebb generáció tagjait is várják a szervezők.

kemma.hu

A család minden generációja indulhat a tatai tófutáson

Fotó: Prokl Violetta

Szeptember 16-án, szombaton 9.30-kor Őszi Tó-futást szervez az Öreg-tó pratján a városi önkormányzat, a Tatai Atlétikai Club Atlétikai Szakosztálya, Fiatal Utazók Klubja és a KEM Sportszövetségek Szövetsége, Szabadidősport Szövetség. A rendezvény a sport népszerűsítése mellett remek felkészülési és edzési lehetőséget jelent az őszi szezon hosszútávú versenyeire.

A rajt az Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, és ide is kell visszaérkezniük a 2, 3,5, 7 és 14 kilométeren induló versenyzőknek. Az indulás a különböző távok hosszsorrendjében 9.30-tól 13 óráig folyamatos lesz. Nevezni csak a helyszínen lehet az Ökoturisztikai Központ konferenciatermében, reggel 8 órától. A nevezési díj minden távon 500 forint. A versenyen az egészen piciktől a 70 év felettiekig bárki indulhat, a kategóriákról bővebben a versenykiírásból lehet tájékozódni Tata város honlapján. A kategóriák legjobbjai díjat kapnak.

Borítókép: Tó-futás 2014 (Fotós: Prokl Violetta)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!