Sport

2017.07.04. 15:41

Tatabányai szakembereket igazolt a nyíregyházi futballklub

Nemrégiben megyénkből érkezett „erősítés” az NB II.-ben szereplő Nyíregyháza szakmai stábjába. Az alföldieket Bene Ferenc, a Dorogi FC korábbi sportigazgatója szakmai igazgatóként, Bozsik József (a Komárom VSE trénerének, Bozsik Péternek a fia) pedig másodedzőként segíti.

Vá. T.

A sikeres dorogi szezon után érkezett a megkeresés. Ugyan kiválóan éreztem magam a városban, ám a Spartacusnál olyan jövőképet vázoltak fel, ami igen vonzó volt számomra – fogalmazott lapunknak Bene Ferenc. Mint mondta, a gárdánál célként fogalmazták meg, hogy öt éven belül stabil NB I.-es csapat legyen.

A szakember feladata hasonló, mint volt a Dorogi FC-nél (igaz, mint mondta, a szakmai stáb bővebb): a vezetőedző segítése, a tréningek kiértékelése, valamint az ellenfelek feltérképezése.

Kérdésünkre, miszerint adnak-e plusz érzelmi töltetet a következő szezonban a Dorogi FC – Nyíregyháza Spartacus találkozók, Bene Ferenc így válaszolt:

A Dorog mindig is kedves marad a szívemnek, természetesen szurkolok a csapatnak a jövőben is, még akkor is, ha 180 percig ellenfelek leszünk.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!