Sport

2017.07.02. 08:04

Negyedszázados lett a tatai Maraton Váltó

Vasárnap immár 25. alkalommal rendezik Tatán a Maraton Váltót. A versenyközpont az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban lesz, a táv 6-szor 7100, összesen 42600 méter lesz. A versenyre még vasárnap, 8-tól 9:45-ig is lehet a helyszínen nevezni. A résztvevők több kategóriában is kipróbálhatják magukat.

K. A.

Az egykörös versenyt választók az összes többi futóval együtt rajtolnak és az első kört teljesítik, az egyéni maratonfutók mind a hat kört végigfutják. A csapatversenyben 3, 4, 5, vagy 6 fős csapatok vehetnek részt, azonos nemű versenyzőkkel.

Vegyes csapatok indítására is van lehetőség, náluk (ugyancsak 3–6 fő között) minimum két fő női versenyző nevezése szükséges. A vegyes csapatok esetén korcsoportok nincsenek. A futási sorrend alapján körönként az adott futó életkora számít. Ha valaki több kört fut, annak az életkora annyiszor számít bele a korcsoport megállapításába, ahány kört az adott versenyző megtesz.

A versenyt párban, az előre megadott sorrendben, korcsoportos megkötés nélkül is lehet teljesíteni, női, férfi és vegyes kategóriában is. A rajt 10 órakor lesz, az eredményhirdetés tervezett ideje 16 óra. A verseny szervezésével kapcsolatban Lamatsch Jánostól (30/265-1199, [email protected]), a nevezéssel kapcsolatban Mészáros Károlytól ([email protected]) kérhető információ.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!