Sport

2017.06.19. 12:28

További egy évig Bozsik Péter irányítja a KVSE-t

További egy évig, egészen pontosan 2018. június 30-ig Bozsik Péter marad az NB III. Nyugati csoportjából kieső Komárom VSE vezetőedzője – erről hétfőn született döntés a tréner, a klubvezetés és a komáromi önkormányzat tárgyalásán.

Vá. T.

Bozsik Péterrel napok óta zajlottak az egyeztetések, hétfőn pedig pont is került az ügy végére: a korábbi szövetségi kapitány a következő szezonra kapott bizalmat – tudtuk meg Herczeg Csabától, a KVSE szakosztály-vezetőjétől.

A szakmai stáb további szakemberei is maradnak: Gucsi-Végh Péter erőnléti edző, Mázi Tamás kapusedző, valamint Szövérdffy Beáta masszőr is folytathatja a munkát Komáromban. A csapat célja az azonnali visszajutás az NB III. Nyugati csoportjába.

– Felvesszük a kapcsolatot az eddigi játékosainkkal, szeretnénk a keret döntő többségét megtartani. Sok minden függ persze attól is, hogy ki folytatja nálunk pályafutását az eddigiek közül a megyei első osztályban is. Két-három futballistát mindenképp igazolnánk – fogalmazott a kemma.hu-nak Herczeg Csaba.

- Teljesíthetőnek tartom az azonnali visszajutást az NB III.-ba. Ki kell mondani, a megyei első osztályban mi leszünk az egyik, ha nem a legnagyobb favoritok. Az osztályozó persze még kritikus lehet – mondta Bozsik Péter, majd hozzátette: a mostani keretet is alkalmasnak tartja a feljutásra, az esetleges távozókat pedig pótolni kell hasonló képességűekkel.

További részletek a keddi 24 Órában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!