Sport

2014.04.17. 07:11

Óriási bírói ellenszélben játszott a Grundfos KC

Óriásit küzdöttek a kék-fehérek a Csurgó ellen. Úgy tűnt, az ellenféllel még csak-csak elbírnának, de a játékvezetőkkel már nem sikerült…

Petrik József

Férfi NB I., az elődöntőbe jutásért, 3. mérkőzés
Csurgói KK–Grundfos Tatabánya KC 26-26 (12-13) hétméteresekkel 29-28
Csurgó, 1000 néző, vezette: Horváth P., Marton.
Tatabánya:
Az eredmény alakulása, 10. p.: 5-5, 20. p.: 8-10, 25. p.: 9-12, 40. p.: 15-19, 50. p.: 18-23., 55. p: 21-24.
Kiállítások: 10, illetve 16 perc.
Hétméteresek: 15/10, illetve 8/4.

Koncentráltan, fegyelmezetten és nagy akarással játszott a Tatabánya. Az első játékrészben végig 1-2 góllal vezettek a kék-fehérek, miközben Paul a kapuban bravúrok sorozatát mutatta be, Katzirz pedig a hazaiak kapusát tartotta rettegésben.

Szünet után, ha lehet, még jobban kézilabdázott a Grundfos KC. A hajrára 3-4 gólos előnnyel érkeztek a vendégek, de 4 másodperccel a lefújás előtt – a rendes játékidőben – tizedik büntetőjét is megkapta a hazai együttes. (A Tatabánya a meccs folyamán összesen három hetes dobhatott.) Ezt értékesítette a Csurgó, így jöhetett a hetes párbaj, amelyben a hazaiak eggyel jobbnak bizonyultak… Tavaly a bronzcsatában is ez történt. Így a vendéglátók jutottak a bajnoki elődöntőbe.

Debre Viktor: – Kiélezett mérkőzésen, sorsdöntő pillanatokban hibáztunk.

Kontra Zsolt, technikai vezető: – A legnagyobb elismerés illeti a csapatot, mivel a hazai pálya minden előnyét élvező Csurgót kis híján kiütötte az éremért zajló küzdelemből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!