Sport

2014.03.06. 14:01

Tatabányai főtitkára lett a Magyar Kézilabda Szövetségnek

A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége tegnap kihelyezett ülést tartott Balatonbogláron. Itt döntöttek arról is, hogy a főtitkári és az ügyvezető igazgató pozíciók ellátását egy személyre, az élvonalbeli Grundfos Tatabánya KC társadalmi elnökére, Bódi Dezsőre bízza.

Petrik J.

Miért Bogláron volt az elnökségi összejövetel?
– Megtekintettük a kézilabda akadémián zajló munkát, miközben az ülésen érvényre jutott a szövetségben elhatározott tendencia.

– Miszerint?
– Összpontosítani a feladatok ellátást.

Ön tagja a szövetség elnökségének is. Most főtitkári és ügyvezető igazgatói megbízatást is kapott. Nincs összeférhetetlenség ez ügyben?
– A két megbízatás nem zárja ki egymást. Különben is szövetségünk, mint említettem, arra törekszik, hogy a jövőben a napi feladatok megoldásáért egy személy, a főtitkár feleljen. A májusi közgyűlésen is ezt az elképzelést terjesztik a résztvevők elé. Amennyiben a grémium bólint az elnökség terveire, céljaira, már „csak” főtitkár leszek.

– A sportág történetében még soha nem volt megyei, tatabányai kézilabda-sportvezető ilyen jelentős funkcióban.
– Egyértelműen sportdiplomáciai sikerként könyvelem el, hogy rám bízták ezt a megtisztelő feladatot.

– Mivel foglalkozik egy főtitkár, mi a feladata?
– A szövetség minden szakágának és korosztályának napi irányítása tartozik hozzám. Emellett a feladatok és teendők összefogása, a gazdálkodás felügyelete, ellenőrzése.

Petrik J. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!