Sport

2013.07.20. 07:56

Szabó veretlenül nyerte a bajnokságot

A Tatabányán rendezett városi felnőtt asztalitenisz amatőr egyéni és páros bajnokság a csoportmérkőzésekkel kezdődött.

H. K.

 Az egyéni versenyszám huszonnégy résztvevőjét négy hatos csoportba sorsolták, figyelembe véve a csapatbajnokságon elért eredményeket. A három nyert játszmára lebonyolított csoportmeccsek után a négy első helyezett körmérkőzésekkel döntötte el a helyezések sorsát.

A dobogó legfelső fokára a várakozásoknak megfelelően az igen tehetséges fiatal, Szabó László veretlenül állhatott fel, a második helyet azonban óriási meglepetésre a veterán, ötvenhét esztendős Fecskés Zoltán harcolta ki, a két esélyes Wiszt Péter és Demény Zsolt előtt. A Szabó László–Wiszt Péter, a Fecskés Zoltán–Wiszt Péter, valamint a Wiszt Péter–Demény Zsolt mérkőzés igazán éles, izgalmas küzdelmeket hozott.

A férfi páros tizenkét indulója négy hármas csoportba lett sorsolva, majd a négy csoportelső ismét körmérkőzéseken csapott össze egymással. Az első helyet a Szabó László-Demény Zsolt páros szerezte meg, második a Wiszt Attila-Bogyó László páros lett, míg Fecskés Zoltán Fridrich
Gyulával kiegészülve bronzérmes lett.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!