Sport

2013.06.19. 11:07

Másodszor lettek bajnokok a környei lányok

Már második alkalommal viselhetik büszkén a Környe SE női focicsapatának tagjai a mezt, amely hirdeti, hogy idén is ők bizonyultak a legjobbnak a Fejér Megyei Női Labdarúgás Bajnokságában.

Kemma.hu

Raffai Sándor már a negyedik szezonját zárta a Környe SE Női csapatának edzőjeként, s állítja, hogy a mögöttük álló volt a legboldogabb és a legnagyobb büszkeségre okot adó. A csapat az eltelt 4 év alatt szinte teljesen kicserélődött az „öregek”, Hribár Anett, Cserháti Reni, Schlapak Brigitta és Keligerné Borsos Rózsa kivételével.

A tavalyi bajnoki cím megszerzését teljes átalakulás követte, több játékos távozott, akiket pótolni kellett, de mint kiderült, ezt az akadályt is sikeresen vették és rövid idő alatt ismét csapattá kovácsolódtak. Természetesen ismét a dobogóra vágytak, ám az edző óvatosan latolgatott. Úgy vélte, hogy – a többi között – Székesfehérvár, Tatabánya, Komárom és Mór együtteseit felvonultató bajnokságban a harmadik hely megszerzése sem okozhat számukra csalódást, elégedetlenséget.

A csapat házi gólkirálya Molnár Zsuzsanna, aki 39 alkalommal rezgette meg az ellenfél hálóját. Békefi Alexandra 10, Hribár Anett 9 gólt szerzett. 

Edzőjük az eredményesség mellett a csapatszellemet emelte ki, amelyre igazán büszkék lehetnek a lányok. Ez a mérkőzéseken, a csapatösszetartásokon, az edzéslátogatottságon és az ünnepléskor is jól látszik, és leginkább akkor, amikor nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy azt terveztük, de együtt mindig sikerült mindenből jól kijönni – fogalmazott Raffai Sándor, aki szerint jövőre már nem is lehet más céljuk, mint ismét megszerezni a bajnoki címet, igaz, ez mindig egyre nehezebb. Dolgozunk majd tovább, remélem sikerrel, de most még az ünneplésé, és egy kicsit a lazításé a főszerep. Távozók elvileg nem lesznek, Cserháti Anita viszont már jelezte, hogy visszajön hozzánk a nyáron – tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!