Sport

2011.06.28. 10:40

Seniorok küzdenek Tatabányán

Július 7-10. között rendezik Tatabányán a XXII. Országos Senior Vidék Bajnokságot.

M. K.

Kerekes István elmondta, hogy a 2001 Tenisz Klub immár harmadszor nyerte el a rendezés jogát, amely azt bizonyítja, hogy a korábbi versenyek jó színvonalúak voltak, a szenior teniszezők megelégedésére. A klub elnöke hozzátette: a négy napon át tartó eseményen mintegy 100-150 sportoló vesz részt, az ország minden tájáról. Összesen 10 egyéni, 8 páros, valamint 2 vegyes páros versenyszámban mérik össze tudásukat.

– A Magyar Tenisz Szövetség 3-as kategóriájú versenynek jelzi ezt a vidékbajnokságot, amely szintén bizonyítéka a magas színvonalnak – mondta Kerekes István. – Várhatóan a vidéki szenior versenyzők ranglistáján szereplők élmezőnyéből nagyon sokan eljönnek Tatabányára. Több nemzetközi kategóriájú illetve korábban az első osztályban szereplő versenyző is rajthoz áll. Jó lehetősége nyílik a megyei teniszezőknek arra, hogy összemérjék erejüket az országos élvonallal. 

A verseny megrendezésével a szervező 2001 Tenisz Klub példát szeretne mutatni a fiatal versenyzőknek és a fiatal amatőröknek arra is, hogy milyen az egykori aktív játékosok életfelfogása.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!