Sport

2011.04.17. 11:40

Egy negyed alatt eldőlt a meccs a Cegléd otthonában

Öt góllal kikapott a Tatabányai Vízmű SE csapata a vízilabda OB I. B hét végi fordulójában.

P. J.

Vízilabda OB I. B, férfi – rájátszás az 1-9. helyért, 6. forduló
Restart-Cegléd – Tatabányai VSE 11-6 (1-2, 2-1, 7-1, 1-2)
Cegléd, 200 néző, vezette: Horváth Cs., Marjay.
Tatabányai Vízmű SE: Veilandics – Kiss Sz. 1, Csányi 1, Kővári, Gombos, dr. Vincze 1, Simon 2. Csere: Zantleitner 1, Csanádi, Csapó, Zácsik. Játékos-edző: Zantleitner Tamás.
Gól emberelőnyből: 5/4, illetve 11/2.

A hagyományokhoz híven, jól kezdtek a vízművesek. Remek védekezésüknek köszönhetően a második negyedben is csak döntetlen körüli volt az állás, és semmi nem utalt egy nyolcpercnyi vesszőfutásra. Ám ebben a periódusban a vendégek nem kevesebb, mint tíz ziccert, illetve kisebb-nagyobb lehetőséget puskáztak el. Hol a kapufán csattantak a lövéseik, hol apróbb-nagyobb hibák miatt maradt el a tatabányai gól. Nem így a házigazdáknál, akinek meg minden sikerült.
A TVSE-nek nagyon jól jött volna ez a győzelem, és az ötgólos vereség dacára elmondható, valóban nyerhető meccset bukott a tatabányai társaság. Egyre inkább kiütközik, hogy hiányoznak a vízműves gárdából az életképes, hadra fogható, agilis fiatalok. Ez, Cegléden döntőnek bizonyult, hiszen a vendégek a harmadik felvonásra elkészültek az erejükkel...

Zantleitner Tamás: – Elkerülhető vereséget szenvedtünk. A „visszavágás” Tatabányán lesz.

P. J. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!