Sport

2011.04.19. 07:30

Az ötödik helyért harcol a Dág

A dági drukkerek is győzelembe kergethetik a helyi röplabdázókat.

P. J.

Röplabda Extraliga, férfi – rájátszás az 5-6. helyért, 1. mérkőzés

Dági KSE – Veszprém

Dág, kedd 18 óra.

Két páholyban lévő csapat találkozik egymással. Mindkét gárda előtt az előkelőbb helyezés megszerzésének lehetősége lehet, és ez a legnagyobb motiváló erő is. A dágiak egyszer nyertek és egyszer vesztettek a bakonyi gárda ellen, és még a szettarány is szoros, 4:3 a DKSE javára. Azaz, sok izgalmat, jó mérkőzést ígér a mai derbi.

A hazai pálya kicsit a dágiak mellett szól, ám a vendéglátók nem hagyják magukat elaltatni. Sok múlik majd a dági drukkereken is, aki győzelembe „kergethetik” kedvenceiket.
A párharc egyébként két győztes meccsig tart, ezért bír különös jelentőséggel az első összecsapás. A házigazdáknál Bársony már a kispadon foglalhat helyet sérülését követően, de aligha lép pályára. Szombath viszont biztosan nem, mert a fiatal játékos vizsgázik.

– Erős ellenfélről van szó – mondta Zirigh Balázs, a csapat liberója. – Úgy gondolom, ha a nyitások fogadásában fel tudunk női a feladathoz, akkor megoldjuk a „problémát”. És azon is sok múlhat, hogyan „funkcionálunk” csapatként. Eddig ez tartozott a legnagyobb erényeink közé, most pedig egy szép siker kapujába érkeztünk.

Dág, kedd 18 óra.

-->

Címkék#Dág

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!