Sport

2010.04.10. 08:29

Nem veszik félvállról a Barcsot

Az NB II huszonegyedik fordulóban az FC Tatabánya a Barcs együttesét látja vendégül hazai pályán. Győzelmet remélnek a kék-fehérek.

H. K.

NB II. Nyugati-csoport – 21. forduló

FC Tatabánya – Barcs

Tatabánya, szombat 16.30 óra.

Újra hazai pályán bizonyíthatnak a kék-fehérek szombaton a Barcs együttese ellen. Egy héttel ezelőtt a Kaposvölgye otthonában győztek, ezúttal is Somogy megyei csapat lesz a rivális. A papírforma szerint a vendéglátóknak be kellene gyűjteniük a három pontot, hiszen a Barcs a tabella hátsó régiójában – jelenleg a tizenharmadik – helyezkedik el, a Tatabánya viszont a harmadik helyről várja a folytatást a hét végén.

A csapat vezetőedzője, P. Nagy László szerint korántsem lesz könnyű dolguk.
– Mindig ezek a mérkőzések a legnehezebbek – kezdte a szakvezető. – Vendégeink a kieső hely környékén vannak, mi pedig elöl, ennek ellenére nem szabad leeresztenünk, mindenképpen tisztességesen küzdenünk kell. Valószínűleg a múlt heti, második félidőben felálló alakulatom lesz a kezdő tizenegy szombaton. Szerdán és csütörtökön négy játékosomat is nélkülöznöm kellett – Mátyus Jánost, Kollár Dánielt, Ferencz Dánielt, és Folmer Krisztiánt , mert az NB II-es ligaválogatottal játszottak, ahol nyertek is, így pozitív töltéssel kaptam vissza őket - árulta el P. Nagy László.

A hét derekán elég hiányos volt a keret, csak nyolcan tréningeztek, meccs jellegű edzést tartott a csapatnakk a tréner. Farkas Viktornak bokaszalag-szakadása van, Farkas János ugyancsak bokaproblémával küszködik, rájuk nem számíthat, ahogy a hálóőrre, Németh Viktorra sem, aki combizomsérléssel bajlódik. Almási László viszont fog tudni játszani, eddig legalábbis úgy néz ki.

- A Barcs szakmai stábjában változások történtek a közelmúltban, lemondott a vezetőedzőjük, Mészáros Ferenc, ideiglenesen Tóth József és Kuczkó Gábor vették át a csapat irányítását. Bízom benne, hogy az edzőváltás nem ad teljesen új impulzust a csapatnak, ahogy ez lenni szokott. Remélem megfelelő hozzáállást és teljesítményt produkálnak a fiúk, és begyűjtünk egy önbizalomnövelő győzelmet – fogalmazott P. Nagy László. 

Az FC Tatabánya várható összeállítása: Dombai A. – Kollár, Ferencz, Mátyus, Megyesi, Szalai, Kovács, Vass, Deme, Perez, Folmer.

FC Tatabánya – Barcs

Tatabánya, szombat 16.30 óra.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!