Sport

2010.02.15. 08:38

Peches tatabányai vereség Szombathelyen

Nagy várakozással tekintettek a tatabányai hölgyek a Perenye elleni derbi elé. A házigazdák Szombathelyen vívják mérkőzéseiket, és mivel a TSC-sek gond nélkül eljutottak Vas megyébe, a feladat első részét teljesítették is.

P. J.

Ezt követően aztán a bakelit golyókkal már nem volt ilyen szerencséjük, mivel összességében hatszáz gurítást követően 23 fával maradtak el a vendéglátóktól. Az esélyüket az is rontotta, hogy a kék-fehérek egyik legjobbja, Ficsorné verseny közben rosszul lett, és öt gurítás után le kellett cserélni. Helyette Soltészné ugrott be, nem is teljesített rosszul, de a győzelem elmaradt.

Meglehetősen pechesnek vallhatják magukat a tatabányaiak, mivel egyik tekézőjük egy fával kapott ki, és így nem szerzett pontot, míg a játékos-edző, Juhos Anikó három fával maradt alul riválisával szemben.
Végig szoros volt a találkozó, de a kritikus állásokból rendre a hazaiak jöttek ki jobban, szerencsésebben, és ez döntőnek bizonyult.

Teke Szuperliga, női
Perenye – TSC 6:2 (3219:3196)

Az ifjúságiak sem jártak jobban, mivel ők 4:0-ás vereséget (1113:994) szenvedtek. Tóth T. 492 bábut döntött el, míg Harmath 502 fáig jutott.
A felnőttek eredményei: Voga 507, Juhos 536, Tóth Sz. 549, Soltészné 531, Povedákné 533 és Nagyné 540 fa.
Juhos Anikó: – A peches vereség dacára, megőriztük hetedik helyünket a tabellán.

Címkék#Tatabánya
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!