Sport

2010.02.15. 17:34

Jól küzdöttek a tatabányaiak

Diák I. szabadfogású rangsorversenyt, és diák II. nyílt szabadfogású viadalt rendeztek az UTE birkózótermében. A versenyen a tatabányaiak jól szerepeltek.

H. K.

 Diák I. szabadfogású rangsorversenyt, és diák II. nyílt szabadfogású viadalt rendeztek az UTE birkózótermében. Háromszáznegyvenhét induló mérhette össze erejét a Tungsram SC sportcsarnokában, három szőnyegen zajlottak a mérkőzések.

A diák I. korcsoport számára ez a megmérettetés volt az első lépcsőfok a magyar bajnokságra való bejutáshoz. Természetesen a Tatabányai SC fiataljai is jelen voltak a seregszemlén és remekül helytálltak. Vátzi Roland és Árvai Márk a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. Bogdán Roland egy hajszállal maradt le a legjobbtól, így a második helyen végzett.

Majer Balázs a legnépesebb mezőnyből az előkelő, ötödik helyezést érte el. Az indulókat Szabó Róbert készítette fel.
Eredmények: diák I. korcsoport: 35 kg: Árvai Márk: 1. hely, 42 kg: Majer Balázs: 5. hely, diák II. korcsoport: 34 kg: Bogdán Roland: 2. hely, 50 kg: Vátzi Roland: 1. hely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!