Sport

2010.02.22. 09:26

Csernoviczki Éva az ötödik helyen végzett

Csernoviczki Éva (48 kg), Karakas Hedvig (57) és Ungvári Attila (73) révén három ötödik helyet szereztek a magyar cselgáncsozók a Világkupa-sorozatba tartozó, százezer dollár összdíjazású düsseldorfi Grand Prix-viadalon.

kemma.hu

Csernoviczki Éva (48 kg), Karakas Hedvig (57) és Ungvári Attila (73) révén három ötödik helyet szereztek a magyar cselgáncsozók a Világkupa-sorozatba tartozó, 100 ezer dollár összdíjazású düsseldorfi Grand Prix-viadalon.

Csernoviczki második mérkőzésén kapott ki vazaarival az olimpiai bajnok román Alina Alexandra Dumitrutól, míg a múlt hétvégi Hungária Kupát hozzá hasonlóan sérülés miatt kihagyó Karakast harmadik meccsén állította meg a szintén román Corina Caprioriu.

A ceglédi Ungvári három találkozóig jutott, akkor a mongol Sainjargal Nyam-Ochir búcsúztatta. A nyitónap további két magyarja, Burján László (60) és Gáspár Eszter (63) helyezetlenül zárt. Vasárnap ifj. Nagysolymosi Sándor (81), Csoknyai László (81) és Hadfi Dániel (100) lép tatamira a német iparvárosban, ahol 45 ország  355 dzsúdósa verseng.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!