Sport

2009.09.28. 12:17

Sisa Tibor: ne temessük a fiúkat, úgyis továbbjutnak!

Sisa Tibor, az U 19-es válogatott élén Eb-bronzot nyert. Azóta nagyot fordult a világ. Bizonyára a kiváló szakember sem gondolta egy éve, hogy karosszékből nézi majd az U 20-as együttes világbajnoki szereplését, és nem a kispadról. De az élet másképp hozta.

Petrik József

– Gyorsan túl kell lépni a Honduras elleni meccsen – mondta a kispestiek jelenlegi szakvezetője. – Higgyék el, a vereség dacára masszív, lelkileg is erős csapata van Egervári Sándor kollégámnak. Ezt a csapatot a nyitó mérkőzés alapján hiba lenne temetni - vallja a tréner.

Sisa szerint az edző mindig a lehető legjobb döntést szeretné hozni, és ebben nekünk is támogatnunk illik. A döntést csapata pillanatnyi állapota és az ellenfél ereje befolyásolhatja.

- Egervári Sándor tökéletesen látja, hogy mit kell csinálni. Sokkal több információja van a riválisokról, mint nekem, és ő természetesen a helyszínen is tájékozódhat. Egy év távolából és ilyen messziről csak azt üzenhetem neki, hogy biztos vagyok abban, a magyar fiatalok továbbjutnak a csoportkörből. Ne feledjük, a legjobb kettő automatikus résztvevője a folytatásnak, és a négy legjobb csoport harmadik is. Tehát, nem lehet gond, és Egervári taktikája is sikeres lehet - tete hozzá Sisa Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!