SÉTA

2012.11.22. 09:31

A nagy OKTV-kálvária

Hogy a fenébe, nem igaz! Tudtam, hogy reggel még kellett volna kérnem egy rágót a Zsófitól, most halál büdös lesz a szám, aztán elájul mindenki a teremben.

Zboray Kristóf, az Eötvös József Gimnázium tanulója

Na jó nem baj még menthető, van nálam 200 forint, beugrok egy rágóért az újságoshoz. Hogyaza! Ott megy a buszom! Na azért csak lelassít, remélem megvár... oh, hogy csak integetni akart a buszsofőr. Köszi!
Ebből se lesz OKTV!

Na Anyám, nincs buszom kéne egy vészterv. Nem Anya nem, a következő buszom 13:45-re van kiírva, de nem, mégsem. Jó, akkor hova menjek? A piac elé! Úgysincs nálam esernyő, bőrig ázva meg designos megjelenni egy OKTV-n). Na hol is tartottam? Ja, igen rágó. Azt hiszem ez is felejtős. Na mindegy, irány a monszun-övezet. Nézzük mit hallgassunk; nem tudom, már egy hónapja nem hallgattam rendes zenét.

Mi csörög itt körülöttem? Persze, a saját telefonom. Mi az, hogy háromszor hívtál? Egyszer sem hallottam! De itt állok, ne mondd már, hogy nem látsz! Micsoda? De miért vagy ott lent? Azt mondtad jöjjek fel. Oh, hogy akkor csak viccből áztam bőrig. Sose hittem volna, hogy ilyen viszontagságos lehet az utam egy versenyre...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!